Programajánló < >

Jobb velünk a világ! 25 éves a Dévai Szent Ferenc Alapítvány

„Akkor vagy igazán szabad, ha azt, amit vállaltál, meg tudod tenni..." (Csaba testvér) Jótékonysági koncert a Papp László Sportarénában szept.13-án este 7 órakor.

Társak vagyunk!

Katolikus Társadalmi Napok KATTÁRS az idén Székesfehérváron szeptember 7-9-én. Részletes program később, szombaton Márió atya tart előadást.

Egyházközség < >

Hirdetések aug. 13-19.

"Mindenki, aki hallgat az Atyára, és tanul tőle, hozzám jön." (Jn 6, 41-51) Szerdán a Szűzanya mennybevételének ünnepe lesz!

Hirdetések aug. 6-12.

„Én vagyok az élet kenyere – felelte Jézus. Aki hozzám jön, többé nem éhezik, és aki bennem hisz, soha nem szomjazik.” (Jn 6, 24-35.)

Kitekintő < >

Fogadalmi szentmise a missziós kereszttel

Nagyboldogasszony vigíliája Székesfehérváron kiemelt ünnep. Szép külsőségekkel és mély belső tartalommal ünnepeltek idén is, amelyet az esős időjárás sem tört meg. A szentistváni országfelajánlás napján, a Magyar Szent Család ereklyéi és a Missziós kereszt jelenlétében Spányi Antal megyés püspök a szentek és Mária oltalmát kérte hazánkért és minden keresztény családért.

Fő téma a kereszténység lesz

A kereszténység lesz a kiemelt témája a Magyar Állami Operaház 2019/2020-as évadának.

Lelki kincsestár < >

Nagyboldogasszony ünnepe

Szűz Mária Mennybevételének nagy ünnepe ez a nap. Parancsolt ünnep.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám