Egyházközség < >

Hirdetések szept.4-10.

„Péter félrevonta őt, és óva intette: Isten ments, Uram! Ez nem történhet veled!” (Mt 16, 21-27) Mindszenty gyalogos zarándoklat lesz szeptember 16-án a Budapest-Városmajori templomtól Máriaremetére.

Hirdetések aug.28-szept.2.

"Ezért mondom neked, hogy te Péter vagy, és én erre a sziklára építem Egyházamat, s a pokol kapui nem vesznek erőt rajta." (Mt 16, 13-20)
Szeptember 9-én, szombaton lesz a Kőhegyi Kápolna búcsúnapja. A szentmise 10 órakor kezdődik.

Kitekintő < >

Ferenc pápa megújította a II. János Pál-intézetet

A Summa familiae cura kezdetű motu proprióval a Szentatya megalapította a II. János Pál Pápai Teológiai Intézetet a házasság és a család kérdéseinek vizsgálatára.

A Szent Király látogatása Mátraverebély-Szentkúton

Az idei szent László év eseményei között kiemelt fontosságú a Lovagkirály nemzeti kegyhelyünkön történő látogatása a Kisboldogasszonyi nagybúcsús emlékünnep alkalmából.

Lelki kincsestár < >

Egész napos szentségimádásra hívjuk a híveket!

2017. októberétől egész napos Szentségimádás indul a Budaörsi Nepomuki Szent János templomban reggel 9:00 órától az esti szentmiséig. Első alkalom: október 6. Jelentkezés az időbeosztás miatt: borlayendre@t-online.hu Célunk: Minden órában folyamatosan imádkozzon valaki az Oltáriszentség előtt!

Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...