Egyházközség < >

Hirdetések január 8-14.

„Valóban el kell ismernem, hogy Isten nem személyválogató. Mindenki kedves előtte, bármely néphez tartozik is, aki féli őt és az igazságot cselekszi..." (ApCsel 10, 34-38)

Hirdetések 2018. január 1-7.

Oltalmazd, ó Jézus, azt a családi békét, amely egyedül képes megenyhíteni az élet keserűségeit. (Szent XXIII. János pápa)

Kitekintő < >

Szeretni az egyházat

A Párkapocs Egyesület következő előadása január 13-án 19 órakor lesz a Mindszenty Iskolában, címe: „Szeretni az Egyházat”. Előadók: Oszvald Ferenc és Enikő, akik pedagógusok és négy gyermek szülei.

Orgonakoncert Vízkereszt napján

Almásy László Attila orgonaművész koncertjére várunk minden kedves érdeklődőt a budaörsi katolikus templomba január 6-án este 7 órára.

Lelki kincsestár < >

Ökumenikus Imahét Budaörsön

Most már hagyománynak is mondhatjuk, hogy január végén az öt budaörsi keresztény/keresztyén egyház együtt imádkozik, elmélkedik - körbejárva egymás templomait, imahelyeit.

Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45)

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...