Programajánló < >

Europassiós szentmise

Az Europassió Szövetség külföldi vendégeinek szentmiséje a budaörsi katolikus templomban június 2-án, szombaton 15.00 órakor.

Kamaraerdei juniális június 10-én

Egyházközségünk juniálisa június 10-én, vasárnap lesz a már ismert Kamaraerdei Nagyréten. A 9 órás szentmise a templomban elmarad.

Egyházközség < >

Hirdetések május 14-21.

"Aki leszállt, az emelkedett minden ég fölé, hogy betöltse a mindenséget." (Ef 4, 1-13)

Hirdetések május 7-13.

"Nem ti választottatok engem, hanem én választottalak titeket" (Jn 15, 9-17)

Kitekintő < >

25 éves a Dévai Szent Ferenc Alapítvány

Jótékonysági koncert 2018. szeptember 13-án a Budapest Papp László Sportarénában - a dévai Szent Ferenc Alapítvány és a 10 éves Jobb velünk a világ! programot szervező Nem Adom Fel Alapítvány közös szervezésében.

Ballagási ünnepség a budaörsi bencéseknél

A budaörsi bencés középiskola megtartotta harmadik ballagási ünnepségét a Templom téren 2018. május 4-én. Két osztály 49 diákja búcsúzott iskolájától és osztályfőnökeiktől: Vancsisin Mártától és Bese Gergő atyától . Az iskolaigazgató búcsúbeszédét olvashatják.

Lelki kincsestár < >

Dicsőítés Krisztus király ünnepén

Dicsőítsük együtt június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-től az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust! Részletek és jelentkezés: www.iec2020.hu

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...