Programajánló < >

Europassiós szentmise

Az Europassió Szövetség külföldi vendégeinek szentmiséje a budaörsi katolikus templomban június 2-án, szombaton 15.00 órakor.

Kamaraerdei juniális június 10-én

Egyházközségünk juniálisa június 10-én, vasárnap lesz a már ismert Kamaraerdei Nagyréten. A 9 órás szentmise a templomban elmarad.

Egyházközség < >

Szentháromság Vasárnapja - május 27.

"Ezért most menjetek el, és tegyetek tanítványommá minden nemzetet! Kereszteljétek meg őket az Atya, a Fiú és a Szentlélek nevében!" (Mt 28, 16-20)

Pünkösd

"A lelki adományok ugyan különfélék, a Lélek azonban ugyanaz. A szolgálatok is különfélék, de az Úr ugyanaz." (1 Kor 12, 3b-7. 12-13)

Kitekintő < >

Májusi német ájtatosság Makkosmárián

A Magyarországi Katolikus Németek Egyesülete (St. Gerhards Werk Ungarn) szeretettel hív mindenkit május 5-én, szombaton 10 órára a makkosmáriai kegytemplom előtti ájtatosságra.

A Messiás a filmvásznon

Hogyan jeleníthető meg Jézus a filmekben? Megfelel-e ez a bennünk élő Messiás képének? A Párbeszéd Háza erre keresi a választ...

Lelki kincsestár < >

Dicsőítés Krisztus király ünnepén

Dicsőítsük együtt június 2-án, Úrnapja szombatján délután 5-től az Oltáriszentségben jelenlévő Jézust! Részletek és jelentkezés: www.iec2020.hu

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...