Programajánló < >

Az Antióchia közösség ünnepi hétvégéje

A közösség tagjai várják az érdeklődő fiatalokat április 27-én este a budaörsi katolikus templomba.

"Gyere és lásd!" gitáros szentségimádás

A budaörsi római katolikus plébániai közösségek összefogásával április 20-án pénteken este 8 órától a budaörsi katolikus templomban.

Egyházközség < >

Hirdetések április 16 - 22.

Aki azt mondja: ,,ismerem”, de parancsait nem tartja meg, az hazudik, és nincs meg benne az igazság. De aki megtartja tanítását, abban az Isten szeretete valóban tökéletes. (1 Jn 2, 1-5a)

Isteni Irgalmasság Vasárnapja

Jézus megismételte: ,,Békesség nektek! Amint engem küldött az Atya, úgy küldelek én is titeket.” (Jn 20, 19-31)

Kitekintő < >

Naphimnusz összejövetel a Föld napján

Április 22-én, a Föld napján a katolikus Naphimnusz Teremtésvédelmi Egyesület Budaörsön tart egy nyitott összejövetelt.

Amerre most jár (versidézet)

Annyi szívben felébred valami hívogató vágy: útra kelni egyszer. Járni, amerre Jézus lába járt, látni a Golgotát látó szemekkel.

Lelki kincsestár < >

Az Isteni Irgalmasság ünnepe

Az ünnep vigiliája, előestéje 2015-ben április 2-ára esett - ezen a napon adta vissza lelkét a Teremtőnek II.János Pál szentatyánk, aki ezt az ünnepet 2000-ben elrendelte.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...