Programajánló < >

Viselős az idő! - emlékezés Sík Sándorra

Sík Sándor szerzetes költőről tart előadást halálának 55. évfordulóján Toldi Éva tanár, újságíró, énekel a Budaörsi Sapszon Ferenc Kórus. JMMK, 2018. szept.28. péntek 18.00 óra.

Közeledjetek!

Október 1-ig még van néhány napunk, hogy lesétáljunk a Zichy major kiállítására (nyitva: 15.00-18.00 óra között) és megcsodáljuk a csodálatos kereszteket, Krisztus-ábrázolásokat.

Egyházközség < >

Hirdetések szept. 24-30.

,,Az Emberfiát az emberek kezére adják, megölik, de miután megölték, harmadnapra feltámad.” (Mk 9, 30-37 )

Hirdetések szept.17-23.

Péter válaszolt: ,,Te vagy a Messiás!” (Mk 8, 27-35)

Kitekintő < >

A Fájdalmas Szűzanya búcsúja Sümegen

Budaörsiek is jelen voltak az idei sümegi búcsún és volt közöttük, aki Balatonalmádiból zarándokolt a Szent Istvántól a Szűzanyáig elnevezésű zarándoklaton.

Keresztény esküvő Betlehemben - lakodalom és konklúzió 3/3. rész

Az esti vacsora és ünneplés egy helyiek által kedvelt, fogadások megrendezésére kialakított teremben volt. A terem szépen díszített, helyi ízlés szerint berendezett, a bejáratnál virágokkal teli. A bejáratnál vendégkönyv és az ifjú pár fotói várták a vendégeket.

Lelki kincsestár < >

Máriás lelkülettel

Pintér Gábor érsek atya, apostoli nuncius teljes szentbeszéde a Kőhegyi Kápolna búcsúnapján, 2018. szeptember 8-án Budaörsön.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám