Hirdetések aug.14-20.

„Bátorság! Én vagyok! Ne féljetek!” (Mt 14, 22-33)

- Újra hirdetjük egyházközségünk fiataljainak, hogy idén tizedszer kerül megrendezésre a HEGY Országos Keresztény Gólyatábor, amely a megszokott egyetemi vagy főiskolai gólyatábor helyett keresztény értékrendű programokat biztosít a fiataloknak.
A tábor augusztus 15-19. között lesz Gödöllőn. Részletek a plakátokon és a szórólapokon, valamint az interneten.
- Kérjük híveinket, akik ismerősei között hitoktatóról, hittanárról tudnak, és az illető munkát keres, szíveskedjenek a plébánián jelezni.
- Hétfőn Szent Maximilián Kolbéra emlékezünk. Kedden Nagyboldogasszony ünnepe lesz - parancsolt ünnep, szentmisék ½ 8-kor, ½ 11-kor és este 7 órakor lesznek.
- Már itt jelezzük, hogy jövő vasárnap lesz augusztus 20-a, Szent István királyunk ünnepe. Természetesen vasárnapi rend szerint lesznek a szentmisék, és jelezzük, hogy a Templom-téren délelőtt 9-kor a Városi Önkormányzat részéről Szent István-napi megemlékezés és kenyérmegáldás is lesz.


Az elmúlt héten a keresztség szentségében részesült:
Lantos Bence Gábor

Az elmúlt héten házasságot kötöttek:
Lóderer Lajos – Szabó Gabriella
Csócsics Máté – Nagy Eszter
Gerhardt Tibor – Dömötör Hajnalka

2017.08.15 07:44
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám