Hirdetések aug.21-27.

Nagy gonddal őrizd a szívedet, mert hiszen belőle indul ki az élet. (Péld 4, 10-15. 18-27) Bár a Mindszenty Iskola bővítése még nincs kész, a tanítás rendben elkezdődhet.

- Kedden Szűz Máriára, mint a világ királynőjére, szerdán Limai Szent Rózára, Dél-Amerika első szentjére emlékezünk. Csütörtökön Szent Bertalan apostolt, míg pénteken Kalazanci Szent Józsefet, a Piarista Rend alapítóját ünnepeljük.
- Szeptember közeledtével az iskolával kapcsolatos gondok k-rülnek előtérbe. Mindszenty Katolikus Iskolánk bővítésével kapcsolatosan jelezzük, hogy minden jószándékú igyekezet ellenére az építkezés csak szeptember vége felé fejeződik be. Ettől függetlenül az iskolai oktatás annak rendje szerint megkezdődik, az iskola vezetőinek gondosságából.
- Országos pénzadomány-gyűjtést hirdet – már csak augusztus végéig – a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére. Adományainkat (ha készpénz) az erre a célra létrehozott bankszámlára fizethetjük be bármelyik CIB-bankfiókban, illetve felajánlásunkat teljesíthetjük elektronikus úton, átutalással is. A bankszámla tulajdonosa és száma: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, 11100104-18181490-14000003. Előre is köszönünk minden adományt!

(A kép az El Camino-n készült.)

2017.08.21 12:56
Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...