Hirdetések aug.21-27.

Nagy gonddal őrizd a szívedet, mert hiszen belőle indul ki az élet. (Péld 4, 10-15. 18-27) Bár a Mindszenty Iskola bővítése még nincs kész, a tanítás rendben elkezdődhet.

- Kedden Szűz Máriára, mint a világ királynőjére, szerdán Limai Szent Rózára, Dél-Amerika első szentjére emlékezünk. Csütörtökön Szent Bertalan apostolt, míg pénteken Kalazanci Szent Józsefet, a Piarista Rend alapítóját ünnepeljük.
- Szeptember közeledtével az iskolával kapcsolatos gondok k-rülnek előtérbe. Mindszenty Katolikus Iskolánk bővítésével kapcsolatosan jelezzük, hogy minden jószándékú igyekezet ellenére az építkezés csak szeptember vége felé fejeződik be. Ettől függetlenül az iskolai oktatás annak rendje szerint megkezdődik, az iskola vezetőinek gondosságából.
- Országos pénzadomány-gyűjtést hirdet – már csak augusztus végéig – a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia az üldözött közel-keleti keresztények megsegítésére. Adományainkat (ha készpénz) az erre a célra létrehozott bankszámlára fizethetjük be bármelyik CIB-bankfiókban, illetve felajánlásunkat teljesíthetjük elektronikus úton, átutalással is. A bankszámla tulajdonosa és száma: Magyar Katolikus Püspöki Konferencia, 11100104-18181490-14000003. Előre is köszönünk minden adományt!

(A kép az El Camino-n készült.)

2017.08.21 12:56
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám