Hirdetések aug.28-szept.2.

"Ezért mondom neked, hogy te Péter vagy, és én erre a sziklára építem Egyházamat, s a pokol kapui nem vesznek erőt rajta." (Mt 16, 13-20)
Szeptember 9-én, szombaton lesz a Kőhegyi Kápolna búcsúnapja. A szentmise 10 órakor kezdődik.

- Kőhegyi kápolnánk búcsúját szeptember 9-én, szombaton tartjuk. Ezzel kapcsolatban kérjük, hogy a Templom melletti téren gyülekezzenek a kedves hívek, akik ebbe a szép ünnepbe bekapcsolódnak és 9 órakor együtt indulunk ünnepélyesen a Kőhegyre, ahol 10 órakor lesz az ünnepi szentmise. A szentmisét dr. Szederkényi Károly apát úr, Budapest-gazdagréti plébános, volt káplánunk celebrálja.
Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, és szeretnénk, ha minden budaörsi ezt az ünnepet magáénak érezné, így szívesen kapcsolódna imádkozó, szép közösségünkbe.
- Hétfőn Szent Ágostonra, egyházunk egyik legzseniáli-sabb egyéniségére, hittudósára emlékezünk, kedden Keresztelő Szent János vértanúságát ünnepeljük. Péntek elsőpéntek lesz, amikor betegeinket a kialakult rend szerint látogatjuk. Péntek szeptember 1-je, az iskolaév kezdő napja. Katolikus Iskolánk a reggel 8 órai szentmisén imádkozza ünnepi Veni Sanctéját, és ezzel reméljük, megkezdődik egy újabb áldásos esztendejük.

2017.08.26 14:31
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám