Hirdetések szept.4-10.

„Péter félrevonta őt, és óva intette: Isten ments, Uram! Ez nem történhet veled!” (Mt 16, 21-27) Mindszenty gyalogos zarándoklat lesz szeptember 16-án a Budapest-Városmajori templomtól Máriaremetére.

- A Kőhegyi-kápolnánk búcsúját szeptember 9-én, jövő szombaton tartjuk. Ezzel kapcsolatban kérjük, hogy a templom melletti téren gyülekezzenek a kedves hívek, akik ebbe a szép ünnepbe bekapcsolódnak. 9 órakor indulunk ünnepélyesen a Kőhegyre, ahol 10 órakor lesz a szentmise, melyet dr. Szederkényi Károly prépost úr, Budapest-gazdagréti plébános, volt káplánunk celebrál.
Mindenkit szeretettel hívunk és várunk, és szeretnénk, ha minden budaörsi ezt az ünnepet sajátosan is magáénak érezné, így szívesebben kapcsolódna imádkozó, szép közösségünkbe.
- A már jelzett Mindszenty gyalogos zarándoklatot ismételten hirdetjük, hogy programunkba beiktathassuk, mely szeptember 16-án, szombaton lesz, a Budapest-Városmajori Templomtól Máriaremetére. Mindenkit szívesen buzdítunk a részvételre.
- Glória Kegytárgyboltunk a nyári szünet után híveink rendelkezésére áll. Mégpedig hétfőn, szerdán és pénteken 8-14 óráig, kedden és csütörtökön 14-17 óráig, és vasárnap 10-13 óráig. Készségesen várják a vásárlókat és az érdeklődőket.
- Templomunk Siloe-közössége szeretettel vár minden hívőt kedden este 8 órára szentségimádásra a templomba, ahol közbenjáró ima kérésére is lesz lehetőség.
- Újra indul a Szent József Sportegyesület által szervezett női torna minden korosztálynak hétfő délutánonként 5 órai kezdéssel. Az alkalmakat Németh-Novák Orsolya gyógytornász tartja. Az első alkalom szeptember 18-án lesz. Részletek a hirdetőtáblán.
- Kedden Szent Kalkuttai Teréz anyára, csütörtökön a kassai vértanúkra, míg pénteken Kisboldogasszonyra emlékezünk, ezen a napon csak este lesz szentmise.

2017.08.31 19:41
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám