Urunk Színeváltozásának ünnepe augusztus 6.

Legyen nekünk elég a kegyelem:
Hogy láttuk egymás fényes arculatját,
Hogy láttuk egymást Vele – a Hegyen. (Reményik Sándor)
Hitoktatók jelentkezését várja a plébánia.

HIRDETÉSEINK
- Újra hirdetjük egyházközségünk fiataljainak, hogy idén tizedszer kerül megrendezésre a HEGY Országos Keresztény Gólyatábor, amely a megszokott egyetemi vagy főiskolai gólyatábor helyett keresztény értékrendű programokat biztosít a fiataloknak.
A tábor augusztus 15-19. között lesz Gödöllőn. Részletek a plakátokon és a szórólapokon, valamint az interneten.
- Szívesen jelezzük, hogy idei KACSA-táborunkba közel 180 jelentkező van gyerekekkel együtt, akik kedden kezdik táborozásukat Balatonszárszón. Imádkozzunk, hogy testi-lelki egészségükre váljon a táborozás.
- Kérjük híveinket, hogy akiknek van tudomásuk arról, hogy ismeretségi körükben van hitoktatói vagy hittanári képesítéssel rendelkező, állást kereső ismerősük, jelezzék azt a plébániának.
- Jövő vasárnap a ½ 11-es szentmise német nyelvű lesz.
- Kedden Szent Domonkosra, a róla elnevezett rend alapítójára, szerdán Szent Edith Steinre, csütörtökön Szent Lőrinc diákónusra, míg pénteken Assisi Szent Klárára emlékezünk.

2017.08.04 11:45
Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...