Papi zarándoklat Bodajkon

„Erősödni jöttünk egymás hitén, örülni a találkozásnak és egy kis időre megállni az őszi, akár hitoktatói és egyéb teendők elindulása előtt” – mondta köszöntőjében Spányi Antal megyéspüspök Bodajkon. 4 volt és jelenlegi budaörsi atyát fedezhetünk fel a csoportképen.

13. alkalommal zarándokoltak Bodajkra augusztus 24-én a Székesfehérvári Egyházmegye papjai, hogy együtt imádkozzanak, közösen gondolkodjanak és keressék a lelkipásztori szolgálatnak azokat az útjait, amelyek a mai világ kihívására választ adhatnak.

A főpásztor így fogalmazott:
Elmagányosodunk, ha papként nem találunk kapcsolatot másokkal, nem tudjuk az üzenetet megfogalmazni és átadni az embereknek. Ezért fontos, hogy ismerjük fel a világ kihívásait, a világ problémáit. Mindaz, amit a mai ember felvet, arra próbáljunk választ találni a Szentlélek sugalmazása, a szentségek által, a Szűzanya oltalmában.
(Forrás: magyarkurir.hu)

2017.08.29 20:10
Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...