Szeretni az egyházat

A Párkapocs Egyesület következő előadása január 13-án 19 órakor lesz a Mindszenty Iskolában, címe: „Szeretni az Egyházat”. Előadók: Oszvald Ferenc és Enikő, akik pedagógusok és négy gyermek szülei.

- Szerethető-e az egyház hibáival, gyengeségeivel?

- Benne vagyok az egyházban vagy kívülről tekintek rá?

- Meglelem benne az örömforrásomat?

- Kik lehetnek ebben a példaképeink?

- A családunk kis egyház, ecclesiola.

Az előadás ingyenes, de a költségekhez hozzájárulást köszönettel elfogadnak a szervezők.

Aki teheti, hozzon egy kis süteményt vagy innivalót!

2018.01.06 22:33
Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45)

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...