Gyertek és lássátok!

December 8-án az esti szentmise után 19:00-tól Szűz Mária közbenjárását kérve Szentségimádást tartunk a budaörsi katolikus templomban.

Kedves Testvérek!

December 8-án az esti szentmise után 19:00-tól Szűz Mária közbenjárását kérve Szentségimádást tartunk.
Az elején a Kánai menyegzőről fogunk elmélkedni, kérjük Mária közbenjárását, gitáros énekekkel dicsőítjük az Oltáriszentségben jelenlévő Urat.

Az októberi Szentségimádás után egy 10 éves kislány mondta: „Ha ilyen egy Szentségimádás, akkor én mindig jövök.”

Mindenkit szeretettel várunk.

Borlay Bandi
Világi Lelkipásztori Kisegítő

2017.12.06 14:13
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
17:15
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...