Legyünk 20 ezren együtt az Úrral!

Az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus (NEK) szervezőinek biztatására Budaörsön is csatlakozunk az együtt-imádkozókhoz november 25-én 17-18.00 óra között. Célunk, hogy az önmagát értünk is feláldozó és az Oltáriszentségben velünk lévő Krisztust felismerjük és egyre jobban szeressük.

Kedves Testvérek,

a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szervezőinek felhívására, Plébános atya egyetértésével november 25-én, Krisztus Király vasárnapja előtti szombat este 17 órától 18 óráig a budaörsi templomban is lesz csendes szentségimádás, hogy a helyi közösség tagjai is könnyen bekapcsolódhassanak az országos (sőt akár szélesebb körű) közös imádságba.

A szentségimádást regisztráltuk is a Nemzeti Eucharisztikus Kongresszus weboldalán:

https://www.krisztuskiraly.iec2020.hu/#/helyszin/344

Kérlek, hogy terjesszétek a lehető legszélesebb körben a hírt, és arra is kérjétek mindazokat, akik ezt meg tudják tenni, hogy a fenti linken előzetesen regisztrálják a részvételi szándékukat a Kongresszus szervezői kérésének megfelelően, hogy látható legyen, mennyien csatlakoznak a közös imádsághoz!

Nyilván internetes regisztráció nélkül is kiválóan lehet imádkozni:-), és lehet, hogy van, akinek furcsa vagy idegen a regisztráció kérése.
Viszont a mai világ médialogikájában tanúságtétel-értéke van annak, ha ilyen módon meg is mutatjuk a világnak, hogy vagyunk és teszünk, nem pedig csak csöndben, "elbújva" cselekszünk. Ezért fontos, hogy támogassuk meg Fábry Kornél atyát, a szervezőket és a NEK 2020 ügyét az imádságon túl ezzel a pár kattintással is, amivel regisztrálunk. Akinek tudjátok, kérlek, közvetítsétek ezt a szempontot is!

Márió atya

2017.11.16 20:53
Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
17:00
18:00

Közösségeink

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...