Orgonás Egyházzenei Áhitat

Egyházközségünk szeretettel hívja Önt, 2017. április 26-án a tempomunkban megrendezésre kerülő Orgonás Egyházzenei Áhitatra.

Jakab László kántor-karnagy szeretettel vár minden érdeklődőt.

Kezdés: 19 óra

Műsoron:

  • J. S. Bach: D-dúr prelúdium és fuga
  • Vivaldi- Bach: a-moll koncert
  • Cesar Franck: Final
  • Lisznyay Szabó Gábor: Intermezzo
  • C. M. Widor: F-dúr toccata

Az Orgonás Egyházzenei Áhitat szervezője: Mészáros Zoltán, A Budaörsi Római Katolikus Egyházközség kántora.

2017.04.26 09:54
Események
Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45)

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...