Programajánló < >

Viselős az idő! - emlékezés Sík Sándorra

Sík Sándor szerzetes költőről tart előadást halálának 55. évfordulóján Toldi Éva tanár, újságíró, énekel a Budaörsi Sapszon Ferenc Kórus. JMMK, 2018. szept.28. péntek 18.00 óra.

Közeledjetek!

Október 1-ig még van néhány napunk, hogy lesétáljunk a Zichy major kiállítására (nyitva: 15.00-18.00 óra között) és megcsodáljuk a csodálatos kereszteket, Krisztus-ábrázolásokat.

Szentmise Máriaremetén a dévai gyerekekkel és Csaba testvérrel

A csodálatos Aréna-beli koncert után szombaton, szept.15-én, a fél 11-es szentmisén találkozhatunk a Dévai Szent Ferenc Alapítvány több száz fős "küldöttségével" Máriaremetén.

Ars Sacra Fesztivál 2018

Budaörs is bekapcsolódik az országos fesztiválba (szept.15-23.): Korpuszok, keresztek, Krisztus-ábrázolások címen több művész együttes kiállítása nyílik meg a Zichy-majorban szeptember 22-én.

Jubileumi év lesz az idei

25 éves a budaörsi Mindszenty Iskola és Óvoda! Püspöki szentmisével ünnepelnek majd szeptember 18-án. Szabó István igazgató úr beszámolója.

Jerikó gyalogos zarándoklat ötödször, aug.15-szept.30.

Az útvonalról és időpontokról ITT tájékozódhat. Budaörsi kapcsolat: Kiss Zoltán 06-20/556-2840, e-mail: emmanuel550@gmail.com

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám