Programajánló < >

Europassiós szentmise

Az Europassió Szövetség külföldi vendégeinek szentmiséje a budaörsi katolikus templomban június 2-án, szombaton 15.00 órakor.

Kamaraerdei juniális június 10-én

Egyházközségünk juniálisa június 10-én, vasárnap lesz a már ismert Kamaraerdei Nagyréten. A 9 órás szentmise a templomban elmarad.

Pünkösdi koncert a Budaörsi Passió tiszteletére

Kováts Kolos, az Operaház Kossuth-díjas énekese ajándékkoncertet ad templomunkban a Passió és a Passió résztvevőinek tiszteletére május 20-án, pünkösd vasárnap este 18.00 órakor. Mindenkit szeretettel várunk!

Orgonakoncert a templombúcsún

Szeretettel várunk minden érdeklődőt soron következő orgonakoncertünkre. Előadó: Kapitány Dénes orgonaművész, a zirci Ciszterci Bazilika főorgonistája. Helyszín a katolikus templom: Budaörs, Templom tér.

Szerepek és szereptévesztések

A családfáról szóló nagy sikerű első előadás után itt a második! Lothringer Éva ismét Budaörsön! 2018. május 7. hétfő 19.00 óra

Budaörsi Passió május 19 - június 3.

Gyorsan fogynak a jegyek a Passió előadásaira. Aki szeretné megnézni ezt a csodálatos előadást a budaörsi Kőhegyen, minél előbb keresse meg a Heimatmuseum munkatársait.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...