Programajánló < >

Mária napi búcsú Balatonőszödön

Aki Nagyboldogasszony Napján, augusztus 15-én éppen a Balatonnál nyaral, szép program színesítheti az ünnepet Balatonőszödön.

Jobb velünk a világ! 25 éves a Dévai Szent Ferenc Alapítvány

„Akkor vagy igazán szabad, ha azt, amit vállaltál, meg tudod tenni..." (Csaba testvér) Jótékonysági koncert a Papp László Sportarénában szept.13-án este 7 órakor.

Társak vagyunk!

Katolikus Társadalmi Napok KATTÁRS az idén Székesfehérváron szeptember 7-9-én. Részletes program később, szombaton Márió atya tart előadást.

A kendő, amely a Szent Jobbot takarta

A veszprémi Laczkó Dezső Múzeum kamaratermében különleges, a nagyközönség számára eddig rejtett műtárgy együttes került bemutatásra július 3-án.

Búcsú Vértessomlón

Püspök atyánk várja a gyermekáldásra váró házaspárokat július 8-án Vértessomlóra.

Rendhagyó istentisztelet Budapesten július 7-én

Továbbított üzenet: Rendhagyó felekezetközi istentiszteletre hívunk a Pride-felvonulás napján a Kossuth tér/Vértanúk terére július 7-én 15.00 órára.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
19:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...
 

Élünk - Újság

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2018. április 1.) 60. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. december 24.) 59. szám

Élünk újság

a Budaörsi Római Katolikus Plébánia lapja (2017. április 16.) 58. szám