Programajánló < >

Orgonás Egyházzenei Áhitat, 3. rész

Hogy még ünnepélyesebb legyen hálaadásunk az Úristennek ÚJMISÉSÜNKÉRT, 2017 június 24-én, szombat este 8 órakor HANGVERSENY lesz templomunkban.

ORGONÁS EGYHÁZZENEI ÁHITAT, 2. RÉSZ - hanganyag

Nagy sikerrel zárult a 2017. május 13-án (szombat), 20 órai kezdettel a tempomunkban megrendezett Orgonás Egyházzenei Áhitat hangverseny sorozat második része. Az Egyházzenei Áhitat szervezője Mészáros Zoltán, a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség kántora.​

Orgonás Egyházzenei Áhitat, 2. rész

Egyházközségünk szeretettel hívja Önt, 2017. május 13-án (szombat), 20 órai kezdettel a tempomunkban megrendezésre kerülő Orgonás Egyházzenei Áhitatra.

Orgonás Egyházzenei Áhitat

Egyházközségünk szeretettel hívja Önt, 2017. április 26-án a tempomunkban megrendezésre kerülő Orgonás Egyházzenei Áhitatra.

MEGHÍVÓ - Szent Márton tisztelete Budaörsön

Az eseményt meghírdette: Szent Benedek Iskola
Leopold Mozart Zeneiskola és a Zsámbéki-medence és térsége Gazdakör
Helyszín: Budaörs, katolikus templom, Templom tér
Időpont: 2016. november 11., péntek

Ismét lesz egyházközségi farsang

Január 30-án, szombaton 19.00 órára várják a szervezők a bátor résztvevőket, akik hajlandóak beöltözni az 1920-es évek amerikai stílusa szerint - persze jelmez nélkül is be lehet jönni! Nyitó tánc, diáktánc, játékok, tombola ... mindenkit szeretettel várnak.

Miserend
H K Sze Cs P Sz V
07:30
08:00
09:00
10:30
17:15
18:00

Közösségeink

Nepomuki Szent János Plébánia Karitász Csoport

". . . Mert éheztem, és ennem adtatok; szomjúhoztam és innom adtatok, idegen voltam és befogadtatok engem, mezítelen és felruháztatok engem, beteg voltam és meglátogattatok engem, fogságban voltam és eljöttetek hozzám. . . . Bizony mondom nektek, amit egynek a legkisebb atyámfiai közül cselekedtetek, nekem cselekedtétek. . . Bizony mondom nektek, amit nem cselekedtetek egynek e legkisebbek közül, nekem sem cselekedtétek. . . " (Mt. 25,35-36, 45).

Budaörsi Kolping Család

A Kolping-mozgalom egyik legfontosabb feladata, hogy tagjaival egyre mélyebben megismertesse a keresztény értékeket és ezáltal tettekre serkentse őket. Ebben alapvető útmutatás Kolping Adolf életpéldája és műve, valamint a katolikus társadalmi tanítás.

A budaörsi Siloe karizmatikus imaközösség

1967 februárjában hétvégi lelkigyakorlatra gyűlt össze a Dugnesne Egyetemen (USA) tanáraival egy fiatalokból álló csoport. Az a vágy élt szívükben, hogy a Szentlélek megújítsa azokat a kegyelmeket, melyeket a keresztségben és a bérmálásban kaptak...

Szent Tarziciusz Egyesület

A 2000-es évek elején kezdett el érlelődni néhányunkban a gondolat, hogy mi lenne, ha a Budaörsi Római Katolikus Egyházközség szép számú ministráns közösségét egy civil szervezetbe integrálnánk, amely értünk, céljaink eléréséért jönne létre...