Tehetségkutatás

A Start-up tevékenység első lépcsője az a személyes döntés, amikor az ember eldönti, hogy valami újat, innovatívat szeretne csinálni.

A Start-up tevékenység első lépcsője az a személyes döntés, amikor az ember eldönti, hogy valami újat, innovatívat szeretne csinálni, amelyen – lehet ez szolgáltatás vagy termék – keresztül többlet értéket szeretne kínálni a piacnak. Természetesen a „képlet” ennél lényegesen bonyolultabb és összetettebb; ebben a fázisban a Fiatalok Hazai Pályán Alapítvány örömmel áll a fiatalok rendelkezésére tanácsadás és helyzetelemzés céljából.

Ezen a ponton nem csak a beküldött ÜZLETI TERV-et (IQ) beszéljük át, hanem átbeszéljük azokat a sarkalatos, személyiséggel és emocionális intelligenciával (EQ) kapcsolatos pontokat is, melyek ismerete szükséges lehet egy start-up vállalkozás elindításához és fejlesztéséhez. Amennyiben közös elhatározásunk alapján érdemesnek találjuk az üzleti tervet a megvalósítás felé irányítani, átlépünk a Mentorálás fázisba, amelyben konkrét tanácsadásra kerül sor. Itt jogi, pénzügyi, marketing (piacra lépés), könyvelési tanácsadást nyújtunk partnereinknek.